Регистър на детските градини

34 ОДЗ БРЕЗИЧКА, Град София

34 ОДЗ БРЕЗИЧКА
Информация

34 ОДЗ БРЕЗИЧКА

       ОДЗ №34 Брезичка е целодневна детска градина. Детското заведение е общинска собственост. Намира се в кв. Дианабад. Функционира от 1977 г. 
Дворът е обширен, богато озеленен, с обособени детски площадки за всяка група. 
Приема деца от 1 до 7 годишна възраст. Децата са разпределени в групи по възраст. Има яслена и предучилищна подготвителна група. 
Всяка група разполага с просторни и слънчеви занимални, спални и тераси, обзаведени уютно и подходящо за възрастта на децата, отговарящи на всички санитарно-хигиенни изисквания за отглеждане и възпитаване на малки деца. Детското заведение разполага още с физкултурен салон и музикален салон. 

       За децата се грижи екип от квалифицирани специалисти, помощен персонал и др. Педагогическият колектив се отличава с хуманно отношение и педагогически такт към децата. 
     Обучението по всички направления е съобразно държавните образователни изисквания на МОН. Децата изучават български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура. Използват се помощни учебни помагала на различни издателства, детски енциклопедии и други. 
Допълнителни дейности, които градината предлага по желание на родителите: английски език; приложни изкуства, народни танци и футбол. 
Детската градина организира ежегодно ски училище през месеците януари, февруари и март.

Контакти

ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ №34 БРЕЗИЧКА

Град София, Община Столична, ж.к. Дианабад, ул. Владимир Трендафилов 5
Факс: 028628340
Email: odz34@abv.bg

Галерия

34 ОДЗ БРЕЗИЧКА
34 ОДЗ БРЕЗИЧКА
34 ОДЗ БРЕЗИЧКА

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина № 98 Слънчевото зайче

Детска градина № 98 Слънчевото зайче, София

ДГ № 98 Слънчевото зайче, София е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства. Детската градина

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Частна детска градина Бръмбазък

Частна детска градина Бръмбазък, София

Частна целодневна ясла и градина Бръмбазък се намира в р-н Оборище, ул. Бачо Киро №66 (ъгъла с ул. Поп Богомил). Отваря врати, за да посрещне своите малки възпитаници, дарявайки ги с любов и