Регистър на детските градини

21 ЦДГ ЕЖКО БЕЖКО, Село Бусманци

21 ЦДГ ЕЖКО БЕЖКО
Информация

21 ЦДГ ЕЖКО БЕЖКО

   Целодневна детска градина № 21 "Ежко-Бежко”  разполага с нова,  просторна, луксозна и светла,  специално проектирана база, отговаряща на най-новите съвременни изисквания.

   Обособени са две групи за деца от 3 до 7 години,  помещаващи се в просторни и модерно обзаведени светли зали за игри, обучение и почивка. Градината разполага с музикален и физкултурен салон.

   Модерната сграда на ЦДГ № 21 "Ежко-Бежко”  се намира сред красив, просторен, озеленен  двор с отделни площадки за всяка група, изградени с обезопасена настилка,  предпазни гумени плочи и детски съоръжения.  Има и специална спортна площадка с тревна настилка, предназначена за игри с преносими спортни съоръжения. В двора на детската градина е обособено и опитно поле.

   Прекрасно място за децата, сред чист  въздух и зеленина, далечe от шума и напрегнатия градски живот.

Контакти

21 ЦДГ ЕЖКО БЕЖКО

Село Бусманци, Община Столична, ул. Крива Ливада 11а
Факс: 0888316964

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина №123 Шарл Перо

Детска градина №123 Шарл Перо, София

Детска градина №123 Шарл Перо е детско заведение на територията на град София, кв. Горубляне, ул. Хан Аспарух № 1. Градината е с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо дост

Частна детска градина Бръмбазък

Частна детска градина Бръмбазък, София

Частна целодневна ясла и градина Бръмбазък се намира в р-н Оборище, ул. Бачо Киро №66 (ъгъла с ул. Поп Богомил). Отваря врати, за да посрещне своите малки възпитаници, дарявайки ги с любов и