Регистър на детските градини

18 ОДЗ ДРУЖБА, Град Плевен

18 ОДЗ ДРУЖБА
Информация

18 ОДЗ ДРУЖБА

18 ОДЗ "Дружба" е целодневна детска градина с общинско финансиране.

Контакти

Обединено детско заведение № 18 Дружба

Град Плевен, Община Плевен, ж.к. Дружба 1
Факс: 0887183086

Галерия

18 ОДЗ ДРУЖБА

Още Детски градини в Град Плевен