Регистър на детските градини

ЧЦДГ МЕЛИТА, Град Варна

ателиета по изкуства и спорт

ателиета по изкуства и спорт, езикови курсове, подготовка на уроците, чцдг мелита варна

ЧЦДГ МЕЛИТА
Информация

ЧЦДГ МЕЛИТА

ЧЦДГ Мелита е първия и най - голям по рода си център за работа с деца в град Варна, създаден през 2000 година.

 

Работи целогодишно, предлагайки подготовка на уроците, езикови курсове, ателиета по изкуства и спорт. Създаден с много любов и убеждението, че децата на Варна трябва да имат още едно място за игри, забавления и много приятни изненади.

 

Екипът от квалифицирани преподаватели се стреми да съчетае учебния процес с игри и забавления - една печелившата комбинация, привличаща децата и вдъхваща спокойствие и сигурност у родителите.

 

В светлите и уютни стаи децата подготвят уроците си за училище, пеят, учат чужди езици, играят и рисуват. Гордост на Мелита са творческите школи и особено Ателието по изкуства. На Стената на Славата са окачени над 250 награди от български и международни конкурси.

 

В ЧЦДГ Мелита уроците и игрите вървят ръка за ръка и децата - актьори, художници и певци са и отличници в училище.

 

ЧЦДГ Мелита се намира на изключително удачно подбрано място, за да имат децата оптимални условия за учение и игра.

 

Спокоен квартал с детска площадка в непосредствена близост, идеална за игри на открито. Морската градина също се намира на броени метри, което е предпоставка за разходки, занимателни игри и посещение в Аквариума, Зоологическата градина, Планетариума и други интересни места.

 

ЧЦДГ Мелита работо целогодишно, като дейността е организирана в два периода - зимен и летен :


Зименият период, включва учебната година, през която основната цел е подпомагане на децата при пълноценното усвояване на учебния материал, включването им в изпълнението на различни творчески задачи от областта на литературата, музиката, танца, изобразителното изкуство, както и участие в регионални, национални и международни конкурси. През зимния период приоритет са заниманията, свързани с подготовка на учебния материал – домашни, диктовки и тестове и заниманията по интереси.


Летеният период - обхваща летните месеци, през които основна задача на педагозите е пълноценната организация на детското свободно време. Екипът на клуба използва най - различни форми, подходи и разнообразие от средства, за да накара детето да се чуства добре, а родителят да е спокоен и доволен от детската активност.


За удобство на родители и деца Мелита разполага със собствен транспорт, осигуряващ придвижването на децата от и до отдалечените от детската градина училища.

 

Контакти

ЧЦДГ МЕЛИТА

Град Варна, Община Варна, ул. Тодор Влайков, блок 7
GSM: 0878754747
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Варна