Регистър на детските градини

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧОВА ПРЕМЯНА, Град София

валдорфска детска градина

валдорфска детска градина, валдорфска педагогика, частна детска градина слънчова премяна, чдг слънчова премяна, софия, частна градина софия, слънчова премяна софия, чдг слънчова премяна софия, слънчова премяна

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧОВА ПРЕМЯНА
Информация

ЧДГ Слънчова Премяна

ЧДГ Слъчова премяна, София е открита на 01.03.2013 година. Частна детска градина Слънчова премяна се намира в град София. Детската градина работи по модела на Валдорфската педагогика.

 

 

Упоритият труд и работа на антропософската група на учебното заведение, всеотдайносттта на педагозите и взаимното доверие между родители и учители, прави този проект успешен в името на социалната инициатива - децата.


Екипът от професионалисти, заети в детското заведение, се грижи за щастливото детство на своите възпитаници.


В ЧДГ Слънчова премяна, София се работи по принципите на Валдорфската педагогика. Подходът към децата е основан на педагогическата антропология. В детското заведение се набляга върху цялостното развитие на децата.

 


Занимателният процес е организиран по начин, който не натоварва децата. Редуват се съсредоточаващи дейности със свободна игра.

 


Във всеки ден от седмицата се провеждат занимания по изкуство или ръчна работа. Денят е детската градина е изпълнен с приказки и песни, свързани с годишните празници и сезони.
Всеки ден има занимания навън и игра в двора, организират се излети сред природата. Храненето на децата е с питателна храна от био продукти.

 


Периодично се организират творчески работилници с родители и учители.
Частна детска градина Слънчова премяна, София  работи всеки ден, от понеделник до петък от 08:00 до 18:00 часа. В детската градина се предлагат 2 варианта за престой на детето: Целодневен - от 08:00 до 18:00 часа и Полудневен - от 08:00 до 13:00 часа.

 


"Ние работим за децата, като за всяко едно търсим и правим това, от което има нужда."

Контакти

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧОВА ПРЕМЯНА

Град София, Община Столична, кв. Драгалевци, ул. 508-а 18А
GSM: 0879473678
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.