Регистър на детските градини

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧОВА ПРЕМЯНА, Град София

валдорфска детска градина

валдорфска детска градина, валдорфска педагогика, частна детска градина слънчова премяна, чдг слънчова премяна, софия, частна градина софия, слънчова премяна софия, чдг слънчова премяна софия, слънчова премяна

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧОВА ПРЕМЯНА
Информация

ЧДГ Слънчова Премяна

ЧДГ Слъчова премяна, София е открита на 01.03.2013 година. Частна детска градина Слънчова премяна се намира в град София. Детската градина работи по модела на Валдорфската педагогика.

 

 

Упоритият труд и работа на антропософската група на учебното заведение, всеотдайносттта на педагозите и взаимното доверие между родители и учители, прави този проект успешен в името на социалната инициатива - децата.


Екипът от професионалисти, заети в детското заведение, се грижи за щастливото детство на своите възпитаници.


В ЧДГ Слънчова премяна, София се работи по принципите на Валдорфската педагогика. Подходът към децата е основан на педагогическата антропология. В детското заведение се набляга върху цялостното развитие на децата.

 


Занимателният процес е организиран по начин, който не натоварва децата. Редуват се съсредоточаващи дейности със свободна игра.

 


Във всеки ден от седмицата се провеждат занимания по изкуство или ръчна работа. Денят е детската градина е изпълнен с приказки и песни, свързани с годишните празници и сезони.
Всеки ден има занимания навън и игра в двора, организират се излети сред природата. Храненето на децата е с питателна храна от био продукти.

 


Периодично се организират творчески работилници с родители и учители.
Частна детска градина Слънчова премяна, София  работи всеки ден, от понеделник до петък от 08:00 до 18:00 часа. В детската градина се предлагат 2 варианта за престой на детето: Целодневен - от 08:00 до 18:00 часа и Полудневен - от 08:00 до 13:00 часа.

 


"Ние работим за децата, като за всяко едно търсим и правим това, от което има нужда."

Контакти

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА СЛЪНЧОВА ПРЕМЯНА

Град София, Община Столична, кв. Драгалевци, ул. 508-а 18А
GSM: 0879473678
Интернет сайт: www.slanchova-premyana.bg/bg

Галерия

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина № 98 Слънчевото зайче

Детска градина № 98 Слънчевото зайче, София

ДГ № 98 Слънчевото зайче, София е престижно детско заведение със собствен имидж и утвърдено място в системата на предучилищното възпитание. Финансира се с общински средства. Детската градина

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Частна детска градина Бръмбазък

Частна детска градина Бръмбазък, София

Частна целодневна ясла и градина Бръмбазък се намира в р-н Оборище, ул. Бачо Киро №66 (ъгъла с ул. Поп Богомил). Отваря врати, за да посрещне своите малки възпитаници, дарявайки ги с любов и