Регистър на детските градини

Частна целодневна детска градина Джани Родари, Град София

Частна целодневна детска градина Джани Родари
Информация

Частна целодневна детска градина Джани Родари

Частна детска градина Джани РоДари
Детската градина Ви предлага приказния свят на Джани Родари, съчетан със съвременен лукс и нежна професионална грижа за Вашите деца, които го заслужават!
Частна детска градина Джани РоДари започва да функционира като полудневна детска градина. Това става с разрешение на МОН - Заповед РД 14-14.16.03.2006г. 
През 2007г.се превръща от полудневна в целодневна детска градина. Това става отново с  разрешение на МОН- Заповед РД-14-84/18.05.2007г. 
ЧЦДГ “Джани РоДари” е базова детска градина към ФНПП .Уникалната материална база и високият професионализъм на служителите дават възможност на бъдещите педагози да усвоят безценен опит и знания.
Детската градина разполага с 15 дка паркова площ, три площадки за игра, тенис-корт, игрище за волейбол и футбол. Стаите и занималните са светли и слънчеви, обзаведени функционално, уютно и модерно.
Децата имат възможност да се обучават и възпитават от учители професионалисти, които с обич се грижат за тях, съобразявайки се с индивидуалните им и психологически особености. 
Работим по одобрената от МОН програма "Ръка за ръка".
Ръководството осъществява тясна връзка с родителите, за да се чувстваме като хора, дали всичко от себе си в тези най-важни години за детето. 
Езиковото обучение по английски започва от 2-годишна възраст, а втори западен език  - по желание на родителите - от 4-годишна възраст. 
Обучението по английски език, което е включено в месечната такса, се провежда 5 пъти седмично.
В месечната такса са включени и музикални занимания с професионален музикален педагог.
Провеждаме открити уроци на всеки месец и половина.
ЦЕЛОДНЕВНА  ДЕТСКА ЯСЛА Джани РоДари

Приемът в яслата започва от възраст 1 година.  Разполагаме с две яслени групи: 1група, 1 - 1,5-годишни;  2 група, 1,5 - 2,5-годишни. Децата имат възможност да се обучават и възпитават от учители професионалисти, които с обич се грижат за тях, съобразявайки се с индивидуалните им и психологически особености. 
Работим по одобрената от МОМН програма Ръка за ръка.Стаите са светли и слънчеви, обзаведени функционално, модерно и уютно.
Разполагаме с:
- 15 дка паркова площ
- 3 площадки за игра и спорт
- собствена кухня
- тенис-корт, игрище за волейбол и футбол
- двадесет и четири часова охрана, недопускаща лица без пропуски
- транспорт
- консултации с психолог и логопед
- здравно обслужване
- сензорен кабинет 
Промоционални цени!
При записване на ново дете за учебната 2012/2013 г.  Ви предлагаме следните промоционални цени:
ПГ /подготвителна  група/– 400 лева месечно
Детска градина – 480 лева месечно
Ясла – 470 лева месечно
При записване на второ дете 15 % отстъпка

Контакти

Частна целодневна детска градина Джани Родари

Град София, Община Столична, ул. Гео Милев 158
Телефон: 0896769243
Интернет сайт: www.djanirodari.org

Галерия

Частна целодневна детска градина Джани Родари

Още Детски градини в Община Столична

Детска градина 5 Надежда

Детска градина 5 Надежда, София

Детска градина № 5 Надежда, гр. София отваря врати през 1981 год., за да посрещне своите първи малки възпитаници в един приказен рай. Утвърдила се като престижно детско заведение със собствен имидж

Детска градина № 74 Дъга

Детска градина № 74 Дъга, София

Детска градина № 74 Дъга е открита през 1985 година и функционира на територията на град София, ж.к. Суха река, ул. Хан Севар №1. Финансирането на детското заведение се осъществява с общ

Детска градина 175 Слънчеви лъчи

Детска градина 175 Слънчеви лъчи, София

Детска градина № 175 Слънчеви лъчи e детско заведение с утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата. Отворила врати, за да посрещне и о

Детска градина №6 Вълшебен свят

Детска градина №6 Вълшебен свят, София

Детска градина №6 Вълшебен свят, София е детско заведение с богата история, дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата.