Регистър на детските градини

ЦEЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА КОСЕ БОСЕ, Село Криво поле

ЦEЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА КОСЕ БОСЕ
Информация

ЦEЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА КОСЕ БОСЕ

Контакти

ЦEЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА КОСЕ БОСЕ

Село Криво поле, Община Хасково, ул. Енчо Гинев - 15
Телефон: 00885123052
GSM: 02272

Галерия

Още Детски градини в Община Хасково