Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА No9 ПЛАМЪЧЕ, Град Бургас

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА No9 ПЛАМЪЧЕ
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА No9 ПЛАМЪЧЕ

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА No9 ПЛАМЪЧЕ

Град Бургас, Община Бургас, УЛ. Тодор Каблешков No1
Телефон: 083 75 92
GSM: 083 75 92
Факс: 00882417750

Още Детски градини в Община Бургас