Регистър на детските градини

Целодневна детска градина No 43 Синчец, Град Варна

Целодневна детска градина No 43 Синчец
Информация

Целодневна детска градина No 43 Синчец

Контакти

Целодневна детска градина No 43 Синчец

Град Варна, Община Варна, к/с МЛАДОСТ, до бл.110
Телефон: 0500 683
GSM: 0744 268

Още Детски градини в Град Варна