Регистър на детските градини

Целодневна детска градина 16 Александър Сергеевич Пушкин, Град Варна

Целодневна детска градина 16 Александър Сергеевич Пушкин
Информация

Целодневна детска градина 16 Александър Сергеевич Пушкин

Контакти

Целодневна детска градина 16 Александър Сергеевич Пушкин

Град Варна, Община Варна, Варна, ул.Стефан Караджа 24
Телефон: 061 45 05
GSM: 061 45 04
Факс: 00882/567098

Още Детски градини в Община Варна