Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №72 УСМИВКА, Град София

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №72 УСМИВКА
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №72 УСМИВКА

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №72 УСМИВКА

Град София, Община Столична, ул.Монтевидео№ 21А
Телефон: 00884801674
GSM: 002/8558771
Факс: 002/8562998

Още Детски градини в Община Столична