Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №7 Светулка, Град Стара Загора

Целодневна детска градина №7 Светулка
Информация

Целодневна детска градина №7 Светулка

Контакти

Целодневна детска градина №7 Светулка

Град Стара Загора, Община Стара Загора, ул. Любен Каравелов26
Телефон: 0042/ 628290
GSM: 0042/ 628390

Още Детски градини в Община Стара Загора