Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №6 Гина Кунчева, Град Карлово

Целодневна детска градина №6 Гина Кунчева
Информация

Целодневна детска градина №6 Гина Кунчева

Контакти

Целодневна детска градина №6 Гина Кунчева

Град Карлово, Община Карлово, ул. Ген. Заимов№14
Телефон: 00888429065
GSM: 0
Email: zdg_6@abv.bg

Още Детски градини в Град Карлово

Още Детски градини в Община Карлово