Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №56, Град София

Целодневна детска градина №56
Информация

Целодневна детска градина №56

Контакти

Целодневна детска градина №56

Град София, Община Столична, ул. Св. Наум №22
Телефон: 08662197
GSM: 0

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.