Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №5 Латинка, Град Шумен

Целодневна детска градина №5 Латинка
Информация

Целодневна детска градина №5 Латинка

Контакти

Целодневна детска градина №5 Латинка

Град Шумен, Община Шумен, ул. Любен Каравелов №4
Телефон: 0862731
GSM: 0862731

Галерия

Още Детски градини в Град Шумен