Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №4 Бреза, Град Стара Загора

Целодневна детска градина №4 Бреза
Информация

Целодневна детска градина №4 Бреза

Контакти

Целодневна детска градина №4 Бреза

Град Стара Загора, Община Стара Загора, кв.Казански ул.Кап.Петко Войвода
Телефон: 067 23 24
GSM: 067 23 24
Email: cdg4@abv.bg

Още Детски градини в Град Стара Загора