Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №35 Незабравка, Град Варна

Целодневна детска градина №35 Незабравка
Информация

Целодневна детска градина №35 Незабравка

Контакти

Целодневна детска градина №35 Незабравка

Град Варна, Община Варна, Евлоги Георгиев до бл. 25
Телефон: 030 32 58
GSM: 030 32 59
Email: cdg35@abv.bg
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Град Варна