Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №35 Изворче, Град Шумен

Целодневна детска градина №35 Изворче
Информация

Целодневна детска градина №35 Изворче

Контакти

Целодневна детска градина №35 Изворче

Град Шумен, Община Шумен, ул. Кирил и Методий 57
Телефон: 0877327
GSM: 0877074
Факс: 0802 365

Галерия

Още Детски градини в Община Шумен