Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №3 Здравец, Град Търговище

Целодневна детска градина №3 Здравец
Информация

Целодневна детска градина №3 Здравец

Контакти

Целодневна детска градина №3 Здравец

Град Търговище, Община Търговище, ул. Стефан Куцаров 7
Телефон: 06-32 98
GSM: 06-32 98
Факс: 06-48 89

Още Детски градини в Град Търговище