Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №28 Детелина, Град Бургас

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №28 Детелина
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №28 Детелина

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №28 Детелина

Град Бургас, Община Бургас, к/с Славейков
Телефон: 0860865
GSM: 0860867

Още Детски градини в Град Бургас