Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №23 Кипарис, Град Стара Загора

Целодневна детска градина №23 Кипарис
Информация

Целодневна детска градина №23 Кипарис

Контакти

Целодневна детска градина №23 Кипарис

Град Стара Загора, Община Стара Загора, улЦар Иван Асен ІІ172
Телефон: 0623921
GSM: 0653106

Още Детски градини в Град Стара Загора