Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №23 Буратино, Град Шумен

Целодневна детска градина №23 Буратино
Информация

Целодневна детска градина №23 Буратино

Контакти

Целодневна детска градина №23 Буратино

Град Шумен, Община Шумен, кв.Макак,ул.Елин Пелин 1А
Телефон: 0845 266
GSM: 0

Галерия

Още Детски градини в Община Шумен