Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №22 Биляна,

Целодневна детска градина №22 Биляна
Информация

Целодневна детска градина №22 Биляна

Контакти

Целодневна детска градина №22 Биляна

Още Детски градини в

Детска градина Зора

Детска градина Зора, Новачене

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година. Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обед