Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 Ханс Кристиан Андерсен, Град Бургас

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 Ханс Кристиан Андерсен
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 Ханс Кристиан Андерсен

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №2 Ханс Кристиан Андерсен

Град Бургас, Община Бургас, УЛ .ПОП ГРУЮ№71
Телефон: 0832078
GSM: 0816322
Факс: 0832077
Email: cdg2@abv.bg

Още Детски градини в Град Бургас