Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №168 Слънчогледи, Град София

Целодневна детска градина №168 Слънчогледи
Информация

Целодневна детска градина №168 Слънчогледи

Контакти

Целодневна детска градина №168 Слънчогледи

Град София, Община Столична, ул. Постоянство №9
Телефон: 0873-03-80
GSM: 0872-09-93

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.