Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №16, Град София

Целодневна детска градина №16
Информация

Целодневна детска градина №16

Контакти

Целодневна детска градина №16

Град София, Община Столична, ул.Мусала № 7
Телефон: 08550047
GSM: 08550047
Факс: 00884801661

Още Детски градини в Община Столична