Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №13 Звездичка, Град Варна

Целодневна детска градина №13 Звездичка
Информация

Целодневна детска градина №13 Звездичка

Контакти

Целодневна детска градина №13 Звездичка

Град Варна, Община Варна, ул. Ж. Кюри № 14
Телефон: 062-18-19
GSM: 062-18-39
Интернет сайт: 

Още Детски градини в Община Варна