Регистър на детските градини

Целодневна детска градина №12 Смехорани, Град Шумен

Целодневна детска градина №12 Смехорани
Информация

Целодневна детска градина №12 Смехорани

Контакти

Целодневна детска градина №12 Смехорани

Град Шумен, Община Шумен, ул. Христо Генчев 6
Телефон: 0887047
GSM: 0887047
Email: cdg12@abv.bg

Галерия

Още Детски градини в Град Шумен