Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №116 ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, Град София

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №116 ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №116 ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №116 ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО

Град София, Община Столична, ул. Гюешево № 78
Телефон: 08223615
GSM: 08223615
Факс: 0-----

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.