Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №108 ДЕТСКО ЦАРСТВО, Град София

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №108 ДЕТСКО ЦАРСТВО
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №108 ДЕТСКО ЦАРСТВО

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №108 ДЕТСКО ЦАРСТВО

Град София, Община Столична, Дружба-1, ул.5048
Телефон: 09791512
GSM: 09791512
Факс: 00884801609

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.