Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №1 ЗДРАВЕЦ, Град Кубрат

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №1 ЗДРАВЕЦ
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №1 ЗДРАВЕЦ

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №1 ЗДРАВЕЦ

Град Кубрат, Община Кубрат, ул.Васил Левски №24
Телефон: 072211
GSM: 072339
Факс: 00879918146

Галерия

Още Детски градини в Община Кубрат