Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 92 Лозичка, Град София

Целодневна детска градина № 92 Лозичка
Информация

Целодневна детска градина № 92 Лозичка

Контакти

Целодневна детска градина № 92 Лозичка

Град София, Община Столична, ул. Розова долина № 12а
Телефон: 04395417
GSM: 08661358
Факс: 00884801532

Още Детски градини в Община Столична