Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 9 Усмивка, Град Хасково

Целодневна детска градина № 9 Усмивка
Информация

Целодневна детска градина № 9 Усмивка

Контакти

Целодневна детска градина № 9 Усмивка

Град Хасково, Община Хасково, ул. Ст. Стамболов № 7
Телефон: 0624641
GSM: 0
Факс: 00885 123 051

Галерия

Още Детски градини в Община Хасково