Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 89, Село Мрамор

Целодневна детска градина № 89
Информация

Целодневна детска градина № 89

Контакти

Целодневна детска градина № 89

Село Мрамор, Община Столична, ул. Любен Каравелов №16
Телефон: 0998 -23-72
GSM: 0
Email: cdg89@abv.bg

Още Детски градини в Община Столична