Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 67, Град София

Целодневна детска градина № 67
Информация

Целодневна детска градина № 67

Контакти

Целодневна детска градина № 67

Град София, Община Столична, бул.Братя Бъкстон № 16
Телефон: 08563057
GSM: 08563057
Факс: 08563138

Още Детски градини в Община Столична