Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 62 ЗОРНИЦА, Град София

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 62 ЗОРНИЦА
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 62 ЗОРНИЦА

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 62 ЗОРНИЦА

Град София, Община Столична, УЛ.502,№6
Телефон: 0945-53-33
GSM: 0945-06-63
Email: zdg62@abv.bg

Още Детски градини в Община Столична