Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 4 Теменужка, Град Варна

Целодневна детска градина № 4 Теменужка
Информация

Целодневна детска градина № 4 Теменужка

Контакти

Целодневна детска градина № 4 Теменужка

Град Варна, Община Варна, Шейново 18
Телефон: 0614550
GSM: 0
Факс: 00882 /567091

Още Детски градини в Община Варна