Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 4 Пролет, Град Плевен

Целодневна детска градина № 4 Пролет
Информация

Целодневна детска градина № 4 Пролет

Контакти

Целодневна детска градина № 4 Пролет

Град Плевен, Община Плевен, ул.Лозенград№1
Телефон: 0824949
GSM: 0

Галерия

Още Детски градини в Община Плевен

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Беглеж

ДЕТСКА ГРАДИНА ИГЛИКА, Беглеж е единственото детско заведение на територията на населеното място. Детското заведение е с общинско финансиране за обучение и възпитание на деца от три д