Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 32 Моряче, Град Варна

Целодневна детска градина № 32 Моряче
Информация

Целодневна детска градина № 32 Моряче

Контакти

Целодневна детска градина № 32 Моряче

Град Варна, Община Варна, кв.Младост до бл. 146
Телефон: 073 21 44
GSM: 073 21 20

Още Детски градини в Община Варна