Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 30 Мечо Пух, Град Варна

Целодневна детска градина № 30 Мечо Пух
Информация

Целодневна детска градина № 30 Мечо Пух

Контакти

Целодневна детска градина № 30 Мечо Пух

Град Варна, Община Варна, кв. Чайка до бл.43
Телефон: 0302-178
GSM: 0302-149

Още Детски градини в Община Варна