Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 3 Кокиче, Град Плевен

Целодневна детска градина № 3 Кокиче
Информация

Целодневна детска градина № 3 Кокиче

Контакти

Целодневна детска градина № 3 Кокиче

Град Плевен, Община Плевен, Плевен ул.Драган Цанков11
Телефон: 082-61-69
GSM: 0
Email: cdg3_@abv.bg

Още Детски градини в Община Плевен