Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 28 Карамфилче, Град Варна

Целодневна детска градина № 28 Карамфилче
Информация

Целодневна детска градина № 28 Карамфилче

Контакти

Целодневна детска градина № 28 Карамфилче

Град Варна, Община Варна, ул. Карамфил 13
Телефон: 0303170
GSM: 0

Още Детски градини в Община Варна