Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 20 Калина, Град Плевен

Целодневна детска градина № 20 Калина
Информация

Целодневна детска градина № 20 Калина

Контакти

Целодневна детска градина № 20 Калина

Град Плевен, Община Плевен, ж.к.Дружба-3
Телефон: 0870020
GSM: 0

Още Детски градини в Община Плевен