Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 2 Света Богородица, Град Благоевград

Целодневна детска градина № 2 Света Богородица
Информация

Целодневна детска градина № 2 Света Богородица

Контакти

Целодневна детска градина № 2 Света Богородица

Град Благоевград, Община Благоевград, гр. Благоевград,ХІ ОУ - ЦДГ № 2
Телефон: 00887248555
GSM: 00878288083
Факс: 00878418415

Галерия

Още Детски градини в Град Благоевград