Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 18 Люляците,

Целодневна детска градина № 18 Люляците
Информация

Целодневна детска градина № 18 Люляците

Контакти

Целодневна детска градина № 18 Люляците

Още Детски градини в

Детска градина Зора

Детска градина Зора, Новачене

ДГ Зора, Новачене е детска градина, открита през 1967 година. Първоначално детското заведение е било Целодневна детска градина, а през 2009 година, статут й се променя на Обед