Регистър на детските градини

Целодневна Детска Градина № 17 'Валентина Терешкова', Град Варна

Целодневна Детска Градина № 17 'Валентина Терешкова'
Информация

Целодневна Детска Градина № 17 'Валентина Терешкова'

Контакти

Целодневна Детска Градина № 17 'Валентина Терешкова'

Град Варна, Община Варна, ул. 'Кирил Пейчинович' № 19
Телефон: 0370 701
GSM: 0370 699

Още Детски градини в Град Варна