Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 17 Знаме на мира, Град Стара Загора

Целодневна детска градина № 17 Знаме на мира
Информация

Целодневна детска градина № 17 Знаме на мира

Контакти

Целодневна детска градина № 17 Знаме на мира

Град Стара Загора, Община Стара Загора, ул. Георги Кюмюрев 22
Телефон: 064 71 90
GSM: 064 71 90

Още Детски градини в Град Стара Загора