Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 150 Калина, Град София

Целодневна детска градина № 150 Калина
Информация

Целодневна детска градина № 150 Калина

Контакти

Целодневна детска градина № 150 Калина

Град София, Община Столична, Веслец 31
Телефон: 0983-14-13
GSM: 0

Още Детски градини в Община Столична

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА №7, София

ЦДГ № 7, София е детско заведение, в което грижата и възпитанието на децата е целодневна отговорност. Детската градина се финансира с общински средства. Сградата на градината е общинска собственост.