Регистър на детските градини

Целодневна детска градина № 145, Град София

Целодневна детска градина № 145
Информация

Целодневна детска градина № 145

Контакти

Целодневна детска градина № 145

Град София, Община Столична, Бул. Никола Мушанов №151
Телефон: 0822-06-63
GSM: 0
Факс: 00884801419

Още Детски градини в Община Столична