Регистър на детските градини

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 130 ПРИКАЗКА, Град София

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 130 ПРИКАЗКА
Информация

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 130 ПРИКАЗКА

Контакти

ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА № 130 ПРИКАЗКА

Град София, Община Столична, УЛ. СУХОДОЛСКА № 2
Телефон: 0929-08-93
GSM: 0822-36-73

Още Детски градини в Община Столична